Toimimme näin

Maalaustyön jälkeä

  1. Ota meihin yhteyttä lomakkeella https://www.j2i.fi/ota-yhteytta/. Toki puhelimitsekin voit yrittää tavoitella, mutta pääsääntöisesti klo 8-17 kädet ovat töitä täynnä.
  2. Pyrimme vastaamaan sinulle sähköpostilla viimeistään seuraavana arkipäivänä. Soitamme, heti kun se on järkevää ja mahdollista. Käytämme lyhyissä viesteissä WhatsAppia.
  3. Mikäli kalenterissa on tilaa ja työ on sellainen, minkä voimme tehdä, tulemme käymään. Emme tee, sellaista, mikä ei ole ydinosaamistamme https://www.j2i.fi/
  4. Käynnillä kartoitamme remontoitavat paikat ja keskustelemme niistä kanssasi. Emme yllytä epärealistisiin tai kalliisiin ratkaisuihin. Taloyhtiöissä kerromme tarvittaessa siitä, mikä on luvanvaraista.
  5. Kerromme työn tuntihinnan ja käymme läpi mahdolliset muut kustannukset (pysäköinti, kilometrikorvaukset, remonttijätteiden kierrätys, jne.) sekä sovimme, kuka hoitaa rakennustarvikkeiden hankinnan.
  6. Annamme karkean arvion siitä, miten kauan työ kestää. Tarkkaa arviota on vähänkään suuremmissa tai monimutkaisemmissa remonttikohteissa mahdotonta antaa siksi, että vanhoissa taloissa tulee aina yllätyksiä ja toisekseen siksi, että joskus työtä on mahdotonta tehdä meistä riippumattomista syistä.
  7. Teemme työmme tehokkaasti ja aikaa haaskaamatta. Emme ole koskaan krapulassa, emmekä haaskaa aikaa tupakkataukoihin.
  8. Työvälineemme ja kuljetuskalustomme ovat parasta, mitä rahalla saa https://www.j2i.fi/pelit-ja-vehkeet/
  9. Pidämme sinuun remontin aikana tarvittaessa yhteyttä joko WhatsAppilla tai puhelimitse.
  10. Laskutamme pääsääntöisesti viikoittain maksuehdolla 7 pv netto.

Ehdot ja hinnat (vain asiakkaille)