Valmiina syksyyn

J2i_kesä_2020B_A

Touko-heinäkuu oli J2i:llä todella vilkasta aikaa. Kaadoimme seiniä, asensimme jalkalistoja ja smyygejä, piikkasimme ja roilosimme, teimme kynnyksiä, asensimme laminaattia, tasoitimme seiniä ja ikkunapenkkejä, laatoitimme, tapetoimme ja maalasimme. Muutaman kerran jopa korjasimme edellisen remonttifirman tökeröä työn jälkeä. Pisimmän työputken aikana teimme 64 päivää kolmella vapaapäivällä. Loma tuli todella tarpeeseen.

Loman aikana päätimme järkevöittää tarvikkeiden hankintaa ja varastointia. Perustimme J2i:n logistiikkakeskuksen Pelican Viikkiin, mikä mahdollistaa varaston hyödyntämisen 24/7. Samaan aikaan käytimme viidenneksen liikevaihdostamme uusien koneiden ja laitteiden hankintaan.

Elokuussa päädyimme myös panostamaan kuljetuskalustoon ja hankimme työjuhdaksi Transporter 6.1:n. 150 hevosvoimaa ja neliveto takaavat, ettei auton liike lakkaa talvellakaan.

Olemme kesän päättyessä taas virkeitä ja valmiita tekemään kotisi pieniä remontteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *